Triplan Lidl: aukioloajat, ruokakauppa ja paljon muuta

Triplan Lidl on yksi suosituimmista ruokakaupoista Helsingin Pasilassa. Sen kätevä sijainti Mall of Triplan yhteydessä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille alueen asukkaille ja asiakkaille. Lue lisää oppiaksesi Triplan Lidlistä ja sen tarjoamista palveluista.

Aukioloajat

Triplan Lidl tarjoaa joustavat aukioloajat, jotta asiakkaat voivat tehdä ostoksia mukavasti oman aikataulunsa mukaan. Kauppa on avoinna seitsemänä päivänä viikossa. Alla on esitetty Triplan Lidlin yleiset aukioloajat:

Päivä Aukioloajat
Maanantai 10:00 – 21:00
Tiistai 10:00 – 21:00
Keskiviikko 10:00 – 21:00
Torstai 10:00 – 21:00
Perjantai 10:00 – 21:00
Lauantai 10:00 – 18:00
Sunnuntai 12:00 – 18:00

Huomaa, että aukioloajat voivat vaihdella erityispäivinä, kuten juhlapyhinä tai lomasesonkina. On suositeltavaa tarkistaa ajantasaiset aukioloajat ennen suunnitelmien tekemistä.

Ruokakauppa

Triplan Lidl on tunnettu laajasta valikoimastaan ja kilpailukykyisistä hinnoistaan. Kaupasta löydät kaiken, mitä tarvitset arkeen ja juhlaan: tuoretta lihaa, mereneläviä, tuoreita vihanneksia ja hedelmiä, leipää, maitotuotteita, kuivatuotteita, kahvia, teetä ja paljon muuta.

Lisäksi Triplan Lidlin valikoimasta löytyy monia herkullisia erikoistuotteita, kuten kansainvälisiä herkkuja, gluteenittomia vaihtoehtoja, vegaanituotteita ja terveellisiä välipaloja. Kaupan avulias henkilökunta auttaa mielellään löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet.

Alepa Tripla

Alepa Tripla, joka sijaitsee myös Mall of Triplan yhteydessä, on toinen suosittu ruokakauppa Pasilassa. Voit käyttää Alepa Triplan monipuolista valikoimaa täydentämään ostoslistasi, kun vierailet Triplan Lidliin. Alepa Tripla tarjoaa myös laajan valikoiman päivittäistavaroita sekä erityistarjouksia ja kausituotteita.

Tripla Kynnet

Mikäli tarvitset kauneudenhoitoon liittyviä palveluita, Triplasta löydät myös Tripla Kynnet. Tämä kauneushoitola tarjoaa laajan valikoiman erilaisia manikyyri- ja pedikyyripalveluita sekä muita kynsiin liittyviä hoitoja. Voit varata ajan ammattitaitoisiin kynsiteknikoihin, jotka auttavat sinua saamaan upeat kynnet juhla- tai arkipäivään.

Lidl Helsinki Myymälät ja Lidl Pasila

Lidl on tunnettu ruokakauppaketju, jolla on myymälöitä ympäri Helsinkiä. Jos Lidlin Pasilan myymälä ei ole sinulle sopiva, voit tutustua muihin Lidl-myymälöihin Helsingin eri kaupunginosissa. Lidl tarjoaa luotettavaa ja edullista ruokakauppaa, joka sopii monenlaisiin tarpeisiin.

Kaiken kaikkiaan Triplan Lidl on suosittu ruokakauppa, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tuotteita, joustavat aukioloajat ja paljon muuta. Olitpa sitten asukas tai vierailija Pasilassa, Triplan Lidl on loistava valinta ruokaostoksille.

“Triplan Lidl on paikka, jossa saat kaiken tarvitsemasi ruokaostoksille. Sen laaja valikoima ja kilpailukykyiset hinnat tekevät siitä suositun vaihtoehdon alueen asukkaille ja vierailijoille.” – Tyytyväinen asiakas

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on Triplan Lidl-kaupan aukioloaika?

Triplan Lidl-kauppa avaa ovensa aamuisin klo 8.00.

Missä sijaitsee Lidl Pasilan alueella?

Lidl Pasila sijaitsee Mall of Triplan alueella.

Mitä kauppoja löytyy Mall of Triplasta?

Mall of Triplasta löytyy monia eri kauppoja, kuten Lidl, Alepa, ja muita.

Onko Lidl Pasila avoinna sunnuntaisin?

Kyllä, Lidl Pasila on avoinna myös sunnuntaisin.

Mikä on Alepan sijainti Mall of Triplassa?

Alepa sijaitsee Mall of Triplan alueella.

Onko Triplan Lidl-kaupassa myynnissä kosmetiikkaa?

Kyllä, Triplan Lidl-kaupasta voi ostaa myös kosmetiikkaa.

Missä muualla Helsingissä on Lidlin myymälöitä?

Lidlin myymälöitä löytyy useista eri paikoista Helsingissä.

Onko Triplassa muita ruokakauppoja?

Kyllä, Triplan alueelta löytyy myös muita ruokakauppoja, kuten Alepa.

Mikä on Lidl Helsinki Pasilan aukioloaika?

Lidl Helsinki Pasila on avoinna arkisin klo 8.00-21.00.

Miten löydän Lidl Pasilan alueelta?

Lidl Pasila sijaitsee Mall of Triplan alueella Pasilassa.

Artiklen Triplan Lidl: aukioloajat, ruokakauppa ja paljon muuta har i gennemsnit fået 3.4 stjerner baseret på 38 anmeldelser