Sini sabotage mtv3

Sini Sabotage – Uutiset – MTVuutiset.fi

Tuoreimmat uutiset ja ajankohtaiset artikkelit aiheesta Sini Sabotage. Klikkaa MTV Uutisten sivuilla ja lue uusimmat kirjoitukset!

Laulaja Sini Sabotage järkyttyi omasta käytöksestään

Laulaja Sini Sabotage järkyttyi omasta käytöksestään: “Haluan nyt julkisesti pyytää anteeksi” – MTVuutiset.fi

29.4.2022 — Haluan nyt julkisesti pyytää anteeksi, että puhuin kun merimies tuolla, mutta kun olet koko ajan tuollaisessa tilassa, että säikähtelet.

Laulaja Sini Sabotage kertoo Uutisaamussa tosi-tv-ohjelman kuvauksista.

Sini Sabotage hämmästytti uudella tyylillään – verrataan Kris …

Laulaja Sini Sabotage hämmästytti uudella tyylillään – katsojat vertasivat Kris Jenneriin – MTVuutiset.fi

1.5.2022 — Sini Sabotage 2022. Sabotagella oli musta tyylikäs peruukki päällä lähetyksessä. Sabotage kertoo uuden hiustyylinsä taustoista.

Laulaja Sini Sabotage saapui näyttävänä Uutisaamun haastatteluun.

Sini Sabotage ja Kerttu Rissanen toteuttivat ammattimaisen …

Sini Sabotage ja Kerttu Rissanen toteuttivat ammattimaisen salkun piilotuksen tv:ssä – toinen puuhaili teippirullan kanssa – MTVuutiset.fi

5 päivää sitten — Rap-artisti Sini Sabotage ja näyttelijä Kerttu Rissanen yrittivät hämätä kuulustelijoita ja etsijöitä Ota rahat ja juokse -ohjelmassa.

Rap-artisti Sini Sabotage ja näyttelijä Kerttu Rissanen yrittivät hämätä kuulustelijoita ja etsijöitä Ota rahat ja juokse -ohjelmassa.

Sini Sabotage kiittää Esko Eerikäistä kyyneleet silmissä

Muusikko Sini Sabotage kiittää juontaja Esko Eerikäistä kyyneleet silmissä: ”Kukaan ei ole tehnyt minulle ikinä mitään tallaista” – MTVuutiset.fi

27.3.2022 — Sini Sabotage kiittää Esko Eerikäistä kyyneleet silmissä: ”Kukaan ei ole tehnyt minulle ikinä mitään tallaista”.

Laulaja Sini Sabotage sai radiojuontaja Esko Eerikäiseltä lahjoituksen hyväntekeväisyyskohteelle.

Sini Sabotage joutuu ahdistavan tehtävän pariin – MTV Uutiset

Sini Sabotage joutuu ahdistavan tehtävän pariin: ”Olisin halunnut huutaa sydämeni pohjasta” – MTVuutiset.fi

18.3.2022 — Katso kammottava tilanne videolta! Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe klo 20. Ohjelma on katsottavissa …

Olen Julkkis… Päästäkää Minut pois -ohjelman yhdeksännessä jaksossa laulaja Sini Sabotage joutuu karmaisevan tehtävän eteen.

Muusikko Sini Sabotage pohtii uraansa tunteikkaana: ”Elin …

Muusikko Sini Sabotage pohtii uraansa tunteikkaana: ”Elin tosi vahvasti sille ajatukselle, että minun urani artistina on tässä” – MTVuutiset.fi

29.4.2022 — Katso koko tilanne videolta! Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C …

Sini Sabotage kertoo kyyneleet silmissä tilanteestaan.

Sini Sabotage kauhistuu viidakossa: “En odottanut, että tämä …

Sini Sabotage kauhistuu viidakossa: “En odottanut, että tämä on viiden tähden hotelli, mutta…” – MTVuutiset.fi

17.1.2022 — Katso esimakua ensimmäisestä jaksosta ylhäältä! Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe 21.1. klo 20.

Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! -seikkailurealityssä julkisuudesta tunnetut henkilöt matkaavat viidakkoon kilpailemaan haastetehtävissä.

Laulaja Sini Sabotage avautuu vaikeasta työtilanteestaan …

Laulaja Sini Sabotage avautuu vaikeasta työtilanteestaan viidakossa: ”Henkisesti raskasta ja lamaannuttavaa” – MTVuutiset.fi

10.2.2022 — Katso videolta Sini Sabotagen ja Anna Hanskin keskustelu! Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe klo 20.

Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois!  -ohjelman neljännessä jaksossa laulaja Sini Sabotage avautuu laulajakollegalleen Anna Hanskille tilanteestaan muusikkona. Sabotage kertoo kaksi vuotta sitten iskeneestä tilanteesta, jolloin hänen piti aloittaa keikkailu ja julkaista uusi levy. Vallitseva maailmantilanne pilasi tähden suunnitelmat.

Keywords: sini sabotage mtv3