Nordnet traders club

Traders’ Club – Nordnet

Traders’ Club | Nordnet

Nordnet Traders’ Clubin avulla opit ymmärtämään, miten markkinat toimivat, mikä niitä liikuttaa ja miten markkinaliikkeistä voi hyötyä!

Mitä markkina hinnoittelee vuodelle 2023? | Traders’ Club 159

14.12.2022 — Ammattitreidaaja Jukka Lepikkö ja Nordnetin tuottaja Tuomas Tuominen tarkastelevat markkinoiden tilaa teknisen analyysin keinoin ja arvioivat, …

Ennustus vuodelle 2023 | Traders’ Club 161 – Nordnet

4.1.2023 — Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa.

Katsojien osakkeet TA-mankelissa | Traders’ Club 162 – Nordnet

11.1.2023 — Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty …

Totuus inflaatioluvuista | Traders’ Club 164 – Nordnet

25.1.2023 — Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa.

Tuomas aloittaa treidauksen | Traders’ Club 167 – Nordnet

7 päivää sitten — Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus. Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä …

Ennustus vuodelle 2023 | Traders’ Club 161 – YouTube

Traders’ Club -jakso, joka jokaisen osakesijoittajan pitää nähdä!⛔️ Tiesitkö esimerkiksi, että voit saada ylimääräistä tuottoa omistamistasi osakkeistasi.

Nordnet – Traders’ Club -jakso, joka jokaisen… – Facebook

Nordnet Suomi – Podcast – Podtail

Nordnet Suomen kanavalla ilmestyy viikoittain Nordnet Traders’ Club. Mukana myös kaikki muu sisältö, ja uutena Nordnet Blogin sekä Koulun audioartikkelit.

Nordnet Suomen kanavalla ilmestyy viikoittain Nordnet Traders’ Club. Mukana myös kaikki muu sisältö, ja uutena Nordnet Blogin sekä Koulun audioartikkelit. Nordnet Traders’ Club on viikoittainen sarja aktiiviselle sijoittajalle. Seuraamalla sarjaa opit treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista ja teknisestä analyysistä. Nordnet Traders’ Clubia vetävät ammattitreidaaja Jukka Lepikkö ja Nordnet Suomen tuottaja Tuomas Tuominen. Uusi jakso julkaistaan yleensä keskiviikkoisin. Kanavalla kuullaan myös monia muita Nordnetin asiantuntijoita ja yksityissijoittajia. – Kuuntele Nordnet Suomi -podcastia heti tabletilla, puhelimella ja selaimella. Ei tarvetta latailuun.

Keywords: nordnet traders club, traders club nordnet