Lohijärven sää ja Pessalompolon täsmäsää Ylitorniossa

Lohijärvion kaunis järvi, joka sijaitsee Ylitornion kunnassa Pohjois-Suomessa. Järvi tunnetaan kauniista maisemistaan ja erinomaisista kalastusmahdollisuuksistaan. Lohijärven ympäristössä on myös useita leirintäalueita ja mökkikyliä, jotka tarjoavat upean ympäristön luonnonystäville.

Pessalompolo

Pessalompoloon pieni ja viihtyisä kylä Lohijärven rannalla. Kylästä löytyy erilaisia majoitusvaihtoehtoja, kuten mökkejä ja leirintäalueita, sekä ravintoloita ja palveluita. Pessalompolossa voi nauttia kauniista luonnosta, kalastaa ja patikoida. Kylä tarjoaa myös hyvät puitteet erilaisille ulkoiluaktiviteeteille, kuten melonnalle ja pyöräilylle.

Täsmäsää Ylitorniossa

Täsmäsää Ylitorniossapalvelee alueen asukkaita ja vierailijoita tarjoamalla tarkkoja ja ajantasaisia sääennusteita. Sääennusteet auttavat suunnittelemaan päivän aktiviteetteja ja varautumaan sään vaihteluihin. Ylitorniossa voi esiintyä rankkoja sateita ja voimakkaita tuulia, joten sääennusteiden seuraaminen on tärkeää.

“Ylitornion sää voi olla hyvin vaihteleva, joten ulkoilupäivänä kannattaa tarkastaa sääennusteet. Näin voit suunnitella sopivan vaatetuksen ja valita oikeat aktiviteetit.”

Taulukko 1: Viikon sääennuste Ylitorniossa

Päivä Lämpötila Sääolosuhteet
Maanantai 15°C Aurinkoista
Tiistai 18°C Osaan pilvistä
Keskiviikko 12°C Sateista
Torstai 10°C Pilvistä
Perjantai 14°C Poutaa
Lauantai 16°C Osaan aurinkoista
Sunnuntai 13°C Sadetta
  • Maanantaina odotetaan aurinkoista säätä lämpötilan ollessa 15°C.
  • Tiistaina on osin pilvistä ja lämpötila nousee 18°C.
  • Keskiviikkona on sadetta ja lämpötila laskee 12°C:seen.
  • Torstaina on pilvistä säätä lämpötilan ollessa 10°C.
  • Perjantaina on poutaa ja lämpötila nousee 14°C:seen.
  • Lauantaina on osin aurinkoista säätä lämpötilan ollessa 16°C.
  • Sunnuntaina on odotettavissa sadetta ja lämpötila laskee 13°C:seen.

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on tämänhetkinen sää Lohijärvellä?

Tällä hetkellä Lohijärvellä on aurinkoista ja lämpötila on noin 20 astetta. Tarkista aina paikallinen sääennuste ennen retkeäsi Lohijärvelle.

Mihin aikaan vuodesta on parasta vierailla Pessalompolossa?

Pessalompolossa on kaunis talvi ja kesä. Talvella voit nauttia hiihtämisestä ja lumikenkäilystä, kun taas kesällä voit kalastaa ja patikoida upeassa luonnossa. Vieraile Pessalompolossa silloin, kun aktiviteetit vastaavat omia mieltymyksiäsi.

Miten tarkistan täsmäsään Ylitorniolta?

Voit tarkistaa täsmäsään Ylitorniosta käyttämällä erilaisia sääsovelluksia tai -sivustoja, kuten Ilmatieteen laitoksen tai Forecan palveluita. Muista päivittää sääennuste usein, sillä sää voi nopeasti vaihtua.

Kuinka kauan kestää matka Lohijärvelle autolla Helsingistä?

Matka Lohijärvelle autolla Helsingistä kestää noin 8-9 tuntia, riippuen liikenteestä ja pysähdyksistä matkan varrella. Varmista, että autossasi on riittävästi polttoainetta ja muista pitää taukoja matkan aikana.

Onko Pessalompolossa mahdollista vuokrata kalastusvälineitä?

Kyllä, Pessalompolossa on useita paikkoja, joista voit vuokrata kalastusvälineitä. Ole hyvä ja varaa kalastusvälineet etukäteen, jotta varmistat saatavuuden.

Mitkä ovat suosituimmat aktiviteetit Ylitorniossa?

Ylitorniossa voit harrastaa kalastusta, patikointia, hiihtoa, lumikenkäilyä ja moottorikelkkailua. Tutustu alueen tarjontaan etukäteen ja valitse aktiviteetit omien mieltymystesi mukaan.

Milloin on paras aika vierailla Lohijärvellä kalastamassa?

Paras aika kalastaa Lohijärvellä on yleensä keväällä ja syksyllä, kun kalalajit ovat aktiivisimmillaan. Tarkista kalastuskausi ja -rajoitukset paikallisilta viranomaisilta ennen kalaretkelle lähtöäsi.

Voiko Ylitorniolla harrastaa talviurheilua?

Kyllä, Ylitorniolla voi harrastaa erilaisia talviurheilulajeja, kuten hiihtoa, lumikenkäilyä ja moottorikelkkailua. Muista varustautua asianmukaisesti pukeutumalla lämpimästi ja turvallisesti.

Onko Lohijärvellä mahdollista yöpyä?

Kyllä, Lohijärven alueella on useita mökkivuokraamoja ja majoitusvaihtoehtoja. Suosittelemme varaamaan majoituksen etukäteen, erityisesti sesonkiaikoina.

Mikä on Pessalompolon lämpötila kesäisin?

Kesäisin Pessalompolossa lämpötila nousee keskimäärin 15-20 asteen välillä. Pukeudu kevyesti ja muista nesteytys helteisellä säällä.

Artiklen Lohijärven sää ja Pessalompolon täsmäsää Ylitorniossa har i gennemsnit fået 4.6 stjerner baseret på 7 anmeldelser