Instagramin näytönkuva-ilmoitus: Näin otat ja jaat Instagramin näytönkuvia vuonna 2021

Instagram on yksi suosituimmista sosiaalisen median alustoista, ja sen avulla voit jakaa kuvia ja videoita seuraajiesi kanssa. Monet käyttäjät haluavat myös tallentaa Instagramin näytönkuvia ja jakaa niitä eri tarkoituksissa. Instagramissa on kuitenkin otettu käyttöön näytönkuva-ilmoitusominaisuus, joka ilmoittaa käyttäjälle, kun joku ottaa näytönkuvan heidän julkaisustaan tai tarinastaan.

Instagramin näytönkuva-ilmoitus 2021

Vuonna 2021 Instagram päivitti sovellusta lisäämällä näytönkuva-ilmoitusominaisuuden. Tämä uusi ominaisuus ilmoittaa käyttäjälle, kun toinen käyttäjä ottaa näytönkuvan heidän julkaisustaan tai tarinastaan. Kun joku ottaa näytönkuvan käyttäjän julkaisusta tai tarinasta, käyttäjä saa ilmoituksen tästä toiminnasta. Tämä voi auttaa käyttäjiä seuraamaan, kenellä voi olla heidän sisältöään jaettuna laajemmin.

Näytönkuvan ottaminen Instagramista

Näytönkuvan ottaminen Instagramista on helppoa. Tässä on muutamia vaiheita, joilla voit ottaa näytönkuvan Instagram-sovelluksesta:

  1. Avaa Instagram-sovellus älypuhelimellasi.
  2. Siirry haluamasi julkaisun tai tarinan näkymään.
  3. Paina virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden pienentämispainiketta samanaikaisesti muutaman sekunnin ajan.
  4. Näytönkuva tallentuu älypuhelimen galleriaan.

Näytönkuvan jakaminen Instagramissa

Kun olet ottanut näytönkuvan haluamastasi Instagramin sisällöstä, voit jakaa sen edelleen. Voit tehdä tämän seuraavasti:

  1. Avaa Instagram-sovellus älypuhelimellasi.
  2. Paina “+” -kuvaketta näytön alareunassa.
  3. Valitse galleria ja valitse otettu näytönkuva.
  4. Muokkaa näytönkuvaa tarvittaessa erilaisilla suodattimilla ja muilla työkaluilla.
  5. Kirjoita kuvalle haluamasi kuvateksti.
  6. Paina “Jaa” -painiketta näytön oikeassa yläkulmassa.

Stalkkaaminen ja Instagramin näytönkuvat

Monet käyttäjät käyttävät Instagramia myös toisen käyttäjän seuraamiseen tai tutustumiseen tiettyyn sisältöön. Tätä toimintaa kutsutaan usein “stalkkaamiseksi”. Instagramin näytönkuva-ilmoitusominaisuus voi asettaa rajoituksia tähän toimintaan, koska käyttäjät saavat ilmoituksen, kun joku ottaa heidän julkaisustaan tai tarinastaan näytönkuvan.

“Instagramin näytönkuva-ilmoitus voi vaikuttaa käyttäjien stalkkauskäytäntöihin, koska se paljastaa, kun joku tallentaa näytönkuvan heidän sisällöstään.”

On tärkeää olla tietoinen siitä, että näytönkuvan ottaminen voi rajoittaa yksityisyyttä ja voi olla epäkohteliasta, jos käyttäjä ei halua, että heidän sisältöään tallennetaan. Siksi on aina hyvä olla kunnioittava ja harkita muita tapoja jakaa ja käyttää Instagramin sisältöä.

Hyödyt Haitat
Helppo tapa tallentaa kiinnostavaa sisältöä Riski yksityisyydensuojan rikkomisesta
Mahdollistaa sisällön jakamisen eri yhteyksissä Epäkohteliasta, jos käyttäjä ei halua sisältönsä tallentamista

Yhteenveto

Instagramin näytönkuva-ilmoitusominaisuus on hyödyllinen tapa pitää käyttäjät ajan tasalla siitä, kenellä voi olla heidän sisältöään. Näytönkuvan ottaminen ja jakaminen Instagramissa on helppoa, mutta on aina tärkeää olla huomaavainen ja kunnioittava toisten yksityisyyttä kohtaan. Käyttäjät voivat hyödyntää näitä ominaisuuksia monin eri tavoin, kun he jakavat ja tutkivat sisältöä Instagram-sovelluksessa vuonna 2021.

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on Instagramin screenshot-ilmoitus?

Instagramin screenshot-ilmoitus on ilmoitus, joka annetaan käyttäjälle, kun joku ottaa kuvakaappauksen heidän Instagram-julkaisustaan.

Mitä hyötyä screenshot-ilmoituksesta on?

Screenshot-ilmoitus voi auttaa käyttäjää seuraamaan, kuka ottaa kuvakaappauksia heidän julkaisuistaan ja varmistamaan, ettei kuvien tai videoiden sisältöä levitetä luvatta.

Miten voin nähdä screenshot-ilmoituksen Instagramissa?

Voit nähdä screenshot-ilmoituksen avaamalla Instagramin ilmoituskeskuksen ja etsimällä ilmoituksen, jossa mainitaan kuvakaappaus julkaisustasi.

Onko Instagramin screenshot-ilmoitus saatavilla kaikille käyttäjille?

Kyllä, Instagramin screenshot-ilmoitus on saatavilla kaikille käyttäjille, mutta se ei ole välttämättä käytössä kaikilla tileillä.

Käytetäänkö screenshot-ilmoituksia myös muilla sosiaalisen median alustoilla?

Screenshot-ilmoituksia voidaan käyttää myös muilla sosiaalisen median alustoilla, kuten Snapchatissa, jossa käyttäjät saavat ilmoituksen, kun joku ottaa kuvakaappauksen heidän lähettämästään Snäpistä.

Onko screenshot-ilmoitus aiheuttanut keskustelua yksityisyydensuojasta?

Kyllä, screenshot-ilmoitus on aiheuttanut keskustelua yksityisyydensuojasta, koska se voi rajoittaa käyttäjien mahdollisuuksia tallentaa muiden julkaisuja ja jakaa niitä edelleen.

Voinko estää screenshot-ilmoitukset Instagramissa?

Et voi estää screenshot-ilmoituksia Instagramissa, sillä se kuuluu alustan perustoimintoihin. Sinun tulee olla tietoinen, että muut käyttäjät voivat nähdä, kun otat kuvakaappauksen heidän julkaisustaan.

Mikä on stalkkaaminen Instagramissa?

Stalkkaaminen Instagramissa viittaa siihen, kun käyttäjä tarkastelee toisen käyttäjän profiilia ja julkaisuja toistuvasti.

Voivatko käyttäjät nähdä, jos stalkkaan heitä Instagramissa?

Instagramissa ei ole suoraa tapaa nähdä, kuka tarkastelee profiilia tai julkaisuja toistuvasti, joten käyttäjät eivät tavallisesti saa ilmoitusta stalkkaamisesta.

Miten voin suojata yksityisyyttäni stalkkaamiselta Instagramissa?

Voit suojata yksityisyyttäsi Instagramissa rajoittamalla profiilisi näkyvyyttä ja asettamalla julkaisut yksityisiksi, jolloin vain hyväksytyt seuraajat näkevät sisältösi.

Artiklen Instagramin näytönkuva-ilmoitus: Näin otat ja jaat Instagramin näytönkuvia vuonna 2021 har i gennemsnit fået 4.3 stjerner baseret på 25 anmeldelser