Äitienpäiväaskartelun helppoja ideoita lapsille

Äitienpäivä on erityinen päivä, jolloin voimme kunnioittaa äitejämme ja näyttää heille rakkautemme ja arvostuksemme. Yksi tapa tehdä tämä on askartelemalla kaunis äitienpäiväkortti tai lahja. Tässä artikkelissa esittelemme joitakin helppoja ja hauskoja askarteluideoita lapsille, joiden avulla voitte tehdä äideille upeita yllätyksiä.

1. Äitienpäiväkortti kukista

Tee äidillesi kaunis kukkakortti. Tarvitset värikästä paperia lehtiä ja lyhyen viestin äidille. Leikkaa paperista ympyrä, joka toimii kortin pohjana. Seuraavaksi leikkaa erivärisiä paperineliöitä, taita ne puoliksi ja aaltoile reunat saksetella. Liimaa nämä paperineliöt ympyrän ympärille, jolloin saat kukkamaisen kuvion. Kortin sisälle voit kirjoittaa lämpimät terveiset äidille. Epäilemättä hän tulee rakastamaan tätä yksilöllistä korttia.

2. Sormivärimaalaus

Sormivärimaalaus on koruttoman hauska tapa askarrella äitienpäivälahja lapsesi kanssa. Tarvitset paperia, sormivärejä ja mielikuvitusta. Anna lapsen maalata kämmenellään ja sormillaan erivärisiä kukkia paperille. Voit myös piirtää äidin ja antaa lapsen koristella kuvan sormiväreillä. Kirjoita kuvaan vielä kauniita sanoja äidille, ja lahja on valmis.

3. Kortti valokuvalla

Tee äidille erityinen äitienpäiväkortti liittämällä siihen valokuva teistä yhdessä. Tarvitset värikkään kartongin, valokuvaajan liiman ja värikkäitä koristeita. Leikkaa kartongista kortti ja liimaa siihen valokuva. Lapsi voi koristella kortin värikkäillä tarroilla, helmillä tai piirtämällä kuvia. Kirjoita korttiin vielä lämmin tervehdys äidille.

4. Askartele herkkulaatikko

Tee äidillesi herkkulaatikko, jossa on hänen suosikkiherkkujaan. Tarvitset pahvilaatikon, liimaa ja maalia. Maalaa laatikko kauniilla väreillä ja anna sen kuivua. Sen jälkeen voit liimata laatikon kanteen paperisiin kukkiin tai koristeisiin. Täytä laatikko äidin suosikkiherkuilla ja anna lahja hänelle äitienpäivänä. Se on varmasti mieluisa yllätys.

5. Perhoskortti

Tee äidille kaunis perhoskortti. Tarvitset värikästä paperia ja sakset. Leikkaa värikkäästä paperista perhosen muotoinen kuva. Taita paperi puoliksi ja piirrä perhosen muoto, jotta saat symmetrisen kuvion. Leikkaa perhonen varovasti irti ja liimaa se korttipohjaan. Kirjoita korttiin vielä kauniita sanoja äidillesi. Tämä kortti on varmasti ihastuttava yllätys äidillesi.

Toivottavasti nämä askarteluideat inspiroivat sinua ja lapsiasi tekemään upeita äitienpäivälahjoja. Muista antaa lahjasi ja korttisi äidille sydämellä. Äitienpäivä on päivä osoittaa rakkautta ja kiitollisuutta kaikille äideille, jotka tekevät elämästämme merkityksellistä.

Ofte stillede spørgsmål

Mitä hauskoja ideoita on olemassa äitienpäiväkortin askartelemiseen?

Voit tehdä äitienpäiväkortin vaikka kuvaamalla hauskan tilanteen, jossa olette viettäneet aikaa yhdessä. §

Mitä tarvikkeita tarvitaan helppoon äitienpäiväkortin tekoon?

Voit käyttää kartonkia, värejä, liimaa ja tarroja äitienpäiväkortin tekemiseen. §

Miten lapsi voi askarrella äitienpäivälahjan itse?

Lapset voivat tehdä äitienpäivälahjan esimerkiksi maalaamalla tai askartelemalla jotain äidille tärkeää. §

Mitä helppoja kukka-askarteluohjeita lapsille on olemassa?

Lapset voivat tehdä esimerkiksi paperista tai langasta kukan äitienpäivää varten. §

Mitä askarteluohjeita on helppo toteuttaa lapsille?

Helppoja askarteluohjeita lapsille ovat esimerkiksi paperista taiteltava ruusu tai sydän. §

Miten lapset voivat tehdä äitienpäiväkortin itse?

Lapset voivat tehdä äitienpäiväkortin esimerkiksi maalaamalla tai leikkaamalla ja liimaamalla erilaisia kuvia korttiin. §

Minkälaisia helppoja askarteluideoita lapsille on olemassa?

Helppoja askarteluideoita lapsille ovat esimerkiksi kortin koristaminen tarroilla tai piirtäminen. §

Miten lapset voivat tehdä äitienpäiväkortin askartelemalla?

Lapset voivat piirtää äitienpäiväkortin tai leikata kuvia lehdistä ja liimata ne korttipohjaan. §

Mitkä ovat helpot askarteluohjeet äitienpäiväkortille?

Helppojen askarteluohjeiden mukaan voit tehdä äitienpäiväkortin vaikkapa taittamalla paperista sydämen ja koristella sen kauniisti. §

Miten lapset voivat askarrella äitienpäiväkortin?

Lapset voivat askarrella äitienpäiväkortin käyttämällä eri materiaaleja, kuten paperia, kartonkia ja tarroja. §

Artiklen Äitienpäiväaskartelun helppoja ideoita lapsille har i gennemsnit fået 4.7 stjerner baseret på 30 anmeldelser